Skaldjur : recept, vett och värt att veta
Inbunden bok. Bokförlaget Arena. 2024. 120 sidor.
Nyskick.
Förlagsny. Oläst. /// Skaldjur: Recept, vett och värt att veta innehåller recept med räkor, scampi, kräftor, havskräftor, hummer och krabba. Här finns också en rad fantastiska kombinationer och förstås alla tillbehör. Utöver den omfattande receptdelen finns fakta om skaldjuren och råd om hantering, tillagning och förvaring.
Boken är skapad av Nils Molinder, en av våra mest namnkunniga fiskhandlare, krögare och kockar, och är en del i en serie om havets läckerheter.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789178435845
- Titel
- Skaldjur : recept, vett och värt att veta
- Författare
- Molinder, Nils
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2024
- Omfång
- 119 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 148 x 209 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 339 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Skaldjur: Recept, vett och värt att veta innehåller recept med räkor, scampi, kräftor, havskräftor, hummer och krabba. Här finns också en rad fantastiska kombinationer och förstås alla tillbehör. Utöver den omfattande receptdelen finns fakta om skaldjuren och råd om hantering, tillagning och förvaring.